Junioren zaalhockey


De zaalhockey competitie wordt gespeeld gedurende de winterstop van het
veldhockey.
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk teams deel te laten nemen aan de
zaalhockeycompetitie.
Voor de competitie beschikken we over meerdere sporthallen; onder meer De Lieberg, Sporthal Kerkelanden en de Dudok Arena.
De zaaltrainingen zijn verdeeld over De Lieberg, sporthal de Meent in de Hilversumse Meent, de Dudok Arena, de sportzaal van Laar en Berg en sporthal De Zandzee in Bussum.
Als je meedoet aan het zaalhockey betekent dit een extra contributie. Ook kan het zijn dat je moet fluiten. Daarnaast wordt ook van je ouders, naast een financiële bijdrage, een extra stukje inzet verwacht in de vorm van zaalleiding, rijden of fluiten.

Er wordt gespeeld in blokken van 2 uur, waarbij ieder team twee wedstrijden speelt van 30 minuten (zonder rust). Tussen de wedstrijden is wel een pauze van 10 minuten; gedurende deze pauze kan er ingespeeld worden door de volgende teams. Het kan dus zo zijn dat je 2 wedstrijden achter elkaar speelt. Als thuisspelende club speel je altijd de eerste en de laatste wedstrijd. De thuisspelende club heeft zaalleiding voor het gehele blok van 2 uur en levert twee tijdwaarnemers aan de wedstrijdtafel en scheidsrechters voor alle (drie) wedstrijden in dat blok.

Jullie kunnen op onze eigen site alle wedstrijden zien. Aangezien er wijzigingen kunnen zijn in het wedstrijdprogramma moet je de pagina wedstrijdschema goed in de gaten houden! Wij zorgen er voor dat deze altijd is bijgewerkt.
CHECK VOOR VERTREK!! 
 
Via onderstaande links kunnen jullie je voorbereiden op het seizoen:
 

3. Briefing bondsscheidsrechters 2013-2014
 
 
 
  
 
 
 
  
Wij wensen jullie een zeer plezierig en succesvol zaalhockeyseizoen toe.

Bekijk deze pagina regelmatig, want vanaf nu kan je hier regelmatig
nieuwe informatie verwachten.

De zaalhockey commissie.

 

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren