Route naar 't Spandersbosch

't Spandersbosch
Sportpark Crailoo 8
1222 AA Hilversum
telefoon : 035 - 5445701


routebeschrijving:

per auto: vanaf A1 richting Amsterdam en Amersfoort: afslag Laren, Hilversum-noord: richting Hilversum, bij stoplicht rechtsaanhouden, eerste verkeerslichten rechtsaf tot aan einde doorrijden Erfgooiersstraat, linksaf. Na meerdere drempels en laatste huizen aan de rechterkant, rechtsaf onder doorrij hoogtelat, eind naar rechts, kronkelweg volgen tot aan sportcomplex beneden.
Vanuit richting Utrecht: A27 tot A1 richting Amsterdam. Verder zie boven.
Vanuit Bussum-Naarden: over de Naarderweg, bij verkeerslichten theehuis 't Pandje linksaf over spoorbrug kronkelende weg volgen tot het sportcomplex.

Parkeren
Helaas is er niet altijd voldoende parkeergelegenheid op zaterdag op het parkeerterrein. Probeer daarom indien mogelijk met de fiets te komen. U loopt namelijk een aanzienlijk risico op een parkeerboete als u uw auto op de nieuwe crailooseweg in de berm of langs de kant parkeert. De politie gaat de controle op foutparkeerders aanscherpen. U bent dus gewaarschuwd!

Voor route beschrijvingen naar andere clubs www.knhb.nl

tenue: 

oranje shirt met donkerblauwe mouwen, donkerblauwe broek/rok en donkerblauwe kousen met 2 oranje strepen zowel in de boord als ter hoogte van de enkel.

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren