Sponsoring

‘t Spandersbosch en sponsoring:
 
‘t Spandersbosch is een eersteklas hockeyclub met inmiddels meer dan 1300 leden, en vormt samen met de ouders en bezoekers van ons complex een interessante doelgroep.
 
Wij zijn een gezellige en ambitieuze club voor zowel de jeugd als de senioren. De afgelopen jaren is veel gerealiseerd en verbeterd. De club is financieel gezond en beschikt over 4 kunstgrasvelden. Wij zullen moeten blijven investeren in zowel accommodatie als in de training en begeleiding van de jeugd- en de prestatie seniorenteams. Die investeringen zijn noodzakelijk om de ontwikkeling van de sport op ’t Spandersbosch naar het beoogde hogere plan te tillen.
 
Waarom Sponsoring:
Sponsoring is een van de manieren om die doelstellingen te realiseren. Sportsponsoring is voor een bedrijf een effectieve en aantrekkelijke methode om zich te profileren. De populariteit van de sport wordt ingezet voor verbetering van de naamsbekendheid en het imago. Hockey is een van de meest populaire en snelst groeiende sporten in Nederland en is daarom voor sponsoren interessant.
 
De zogenaamde ‘gunfactor’ is en blijft een belangrijke reden om voor sponsoring van ‘t Spandersbosch te kiezen. Echter willen wij met onze sponsoring ook die bedrijven bereiken, die op zoek zijn naar het vergroten van hun zakelijke effect/resultaat.
 
Vormen van sponsoring:
't Spandersbosch kent diverse sponsormogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld hoofdsponsor of teamsponsor worden. Daarvoor gaat u een contract aan voor af te stemmen periode en als tegenprestatie zal de naam van uw organisatie of merk op de kleding van één of meerdere teams prijken. Ook kunt u een reclamebord langs een van onze mooie (semi) watervelden aanschaffen of een banner op onze website. Het zijn maar enkele voorbeelden.
 
Nieuwe vorm van sponsoring:
Geheel nieuw binnen onze club is onze nieuwe Sponsor Promotie Pagina.
 
Waar wij naar op zoek zijn gegaan, is een grootschalige promotie van uw dienst/product aan onze leden. Een belangrijke factor is dat wij niet willen dat onze leden worden overstelpt worden met vele mails of andere vormen van reclame. Wij hebben gekozen voor een specifieke pagina op onze website, waar u als sponsor uw gerichte reclame-uitingen kunt doen. In overleg vragen wij om een kick-back fee aan de club in het geval er verkoop heeft plaats gevonden. Dit is 1 van de voorbeelden waarbij wij uitgaan van gemeenschappelijk voordeel, zowel voor u als voor de club.
 
De Business Club
Een geheel eigen plaats binnen de club en sponsoring neemt de Business Club in. De Business Club wordt gevormd door een groep zeer enthousiaste leden uit het bedrijfsleven en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaarden en niet onbelangrijk deel van onze hockeyvereniging. Het doel van de Business Club is het uitbreiden van het zakelijk netwerk en het financieel ondersteunen van de club.
 
Wij geven de leden de mogelijkheid om zich te presenteren op onze website en tijdens de Business Club Events. Tijdens deze events kunnen ervaringen worden uitgewisseld en gaan wij vaak op bedrijfsbezoek. U krijgt de kans om uw bedrijf te presenteren en/of eenieder te vermaken met externe sprekers.
 
Tijdens deze ontmoetingen zorgen wij voor een gezellig samenzijn, onder het genot van diner of borrel, in een zakelijke sfeer, waarbij elk lid de kans krijgt om zijn/haar vakgebied te promoten, ervaringen uit te wisselen en externe sprekers worden uitgenodigd.
 
Mocht uw interesse in de Business Club gewekt zijn, dan nodigen wij u graag uit als gast op een van onze bijeenkomsten. Mail graag naar ondergetekende. U bent van harte welkom.
 
Interesse:
De sponsorcommissie is graag bereid om met u alle sponsormogelijkheden van ’t Spandersbosch te bespreken, waarbij uw belangen niet uit het oog verloren zullen worden. Dus als u overweegt om een team in het nieuw te steken, een reclamebord aan te schaffen, hoofdsponsor te worden van 't Spandersbosch, een potentiële sponsor kent of op andere wijze financieel aan onze club wenst bij te dragen, neem dan vooral contact op met de sponsorcommissie. Uiteraard staan wij open voor uw suggesties zodat we onze standaard mogelijkheden kunnen aanvullen met sponsoring op maat.
 
Op deze manier kunnen wij samen blijven bouwen aan kwaliteit en groei. Sponsorcommissie
 
Erwin Bouwman
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren