Algemeen

Rabo Clubsupport – Stem voor 27 september op ‘t Spandersbosch

Nieuws afbeelding 9-9-2022

De Rabobank is al jaren een trouwe en enthousiaste sponsor van onze vereniging. Ze staan dan ook prominent op onze shirts. ’t Spandersbosch is daarnaast ingeschreven bij Rabo Clubsupport.

Van 5 tot 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op ’t Spandersbosch . Daarmee kunnen we een bedrag ontvangen van de Rabobank voor ons doel. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag!

Ons doel: verduurzamen

Er is nog veel winst te halen uit de verdere verduurzaming van de accommodatie: om te beginnen zonnepanelen en een nieuwe energiezuinige koelcontainer, eventueel ook voorzien van zonnepanelen of andere energiezuinige apparatuur.

Over Rabo ClubSupport

"Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.”

 

 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren