Businessclub

De Business Club:

Om de ambities van ’t Spandersbosch op een financieel gezonde manier te kunnen blijven waarmaken neemt het belang van sponsoring toe.

Onze Business Club neemt een geheel eigen plaats in binnen de club. De Business Club bestaat uit een groep zeer enthousiaste leden uit het bedrijfsleven en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig en niet onbelangrijk deel van onze hockeyvereniging. 


Het doel van de Business Club is het uitbreiden van het zakelijk netwerk en het financieel ondersteunen van de club.

De Business Club van ‘t Spandersbosch heeft de ambitie om uit te groeien tot een vooraanstaand bedrijvenplatform in ‘t Gooi. Het is een informele club van niveau voor ondernemers in Hilversum, Bussum en omstreken. Een groeiend netwerk van bedrijven en instellingen die de hockeysport en ’t Spandersbosch in het bijzonder een warm hart toedraagt. Bent u ondernemer of binnen een onderneming verantwoordelijk voor sponsoring dan is lid worden van de Spandersbosch Business Club een uitstekende manier om de zakelijke ambitie te combineren met onze sportieve ambitie.

Wat levert dat op?

-  Vier originele netwerkbijeenkomsten, waar interessante onderwerpen aan de orde komen en waar u de gelegenheid heeft om uw bedrijf te presenteren

-  Daarbij krijgt uw bedrijf logo- en naamsvermelding op een bord in het clubhuis en op de site van ’t Spandersbosch.

-  Op deze site kunt u door middel van een paar regels tekst uw bedrijf en activiteiten voor het voetlicht brengen.

-  Ook kunt u als speciale gast unieke events bijwonen, zoals interlands op onze club.

-  Deelname aan de Sponsor Promotie Pagina tegen gereduceerd tarief.

 

Wat kost u dat?

’t Spandersbosch op deze manier een warm hart toedragen is mogelijk tegen een contributie van 995,- exclusief BTW per seizoen. Deze contributie is volledig fiscaal aftrekbaar. Voor een particulier lidmaatschap bedraagt de contributie 500,- incl. BTW.

Mocht uw interesse in de Business Club gewekt zijn,  dan nodigen wij u graag uit als gast op een van onze bijeenkomsten.

Mail graag naar ondergetekende. U bent van harte welkom.

Namens het Bestuur: Roel Testroote, voorzitter             

Namens de Sponsorcommissie: Erwin Bouwman, voorzitter

[email protected]

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren