Kleding

Clubtenue voor alle leden

’t Spandersbosch streeft naar een herkenbare en krachtige uitstraling voor alle teams. Een goed gekleed team voelt zich één en sterk en draagt bij aan een positief beeld van de club. Zoals vastgelegd in ons Huishoudelijk Reglement is het voor alle leden verplicht ons officiële clubtenue te dragen tijdens wedstrijden op het veld of in de zaal.

Nieuw shirt seizoen 2018-2019!

Dit seizoen komt er een nieuw thuisshirt voor de heren, dames en de jeugd. Het shirt wordt geproduceerd door Reece Australia. Op dit moment is het design van het shirt afgerond en is de eerste batch besteld. Naar verwachting hangt het eind augustus in de winkel van Hockey Republic. Informatie over de exacte leverdatum volgt zodra die beschikbaar is via de app en de website van de club.

Thuistenue Reece

Shirt: Reece special design, Rok: Reece Fundamental skort, Broek: Reece Legacy short, Sokken: Reece

Vanwege contractafspraken is het dragen van het Reece rokje/short verplicht!

 

 

Het nieuwe shirt lijkt qua model en maatvoering op het shirt van Naarden. Teams kunnen het Naardenshirt dan ook doorpassen bij Hockey Republic voor een maatinschatting. Let op: de stof is anders (100% polyester-elastan) en de lengte wijkt iets af: alle maten zijn 5 cm korter en maat 128 zelfs 8cm. 

Dames 1, Heren 1 en lijnteamspelers zijn verplicht om het komende seizoen in het nieuwe shirt te spelen. Voor breedteteams geldt 2018-2019 als een overgangsseizoen en is het shirt pas verplicht vanaf augustus 2019. Omdat de club de aanschaf van het nieuwe shirt graag stimuleert, kan een kortingsvoucher van 10 euro worden ingezet bij een shirtaankoop in de winkel van Hockey Republic in Bussum. Dit voucher komt deze maand in de mailbox van alle leden. Voor teambestellingen van het shirt geldt een kortingspercentage van 15%. Het voucher is daarvoor niet inzetbaar.

 

Club pak Reece

 

Reece Core TTS Hoody in unisex & ladies, Reece Core TTS Pant in unisex & ladies


Uittenue

Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het uittenue van ’t Spandersbosch bestaat uit een wit shirt en witte kousen. Lijnteams spelen in een wit shirt van Innopress en witte kousen van Reece.

Uittenue lijnteams

Coolpolo unisex & kids & ladies, Sokken: Reece


Verkrijgbaarheid

Het clubtenue is verkrijgbaar bij Hockey Republic in Bussum en via de website van Reece. Voor teambestellingen van het thuisshirt en het club pak geldt een kortingspercentage van 15%. 

Het uitshirt en de bedrukking van rug.

Het thuisshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch, het logo van Rabobank aan de voorzijde en het logo van Hockey Republic aan de achterzijde. Het uitshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch op de voorzijde en Hockey Republic op de achterzijde. Rugnummers kunnen worden geregeld bij Innopress in Hilversum. Spelersnamen op de shirts zijn niet toegestaan.

Vragen over clubkleding of kortingen? Stuur een mail naar [email protected]

Sponsoring en bedrukking

Zelf kleding laten sponsoren of bedrukken?

Voorstellen voor extra sponsoruitingen op het tenue of op het club pak moeten altijd voorafgaand gemeld worden bij de sponsorcommissie van ’t Spandersbosch. Wij verzoeken ieder met sponsorplannen deze vooral tijdig ter goedkeuring voor te leggen.

Meer weten over de regeling voor teamsponsoring? Een teamsponsor aanmelden? Een goed idee inbrengen? Stuur een mail naar [email protected]

 

 

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren