Kleding

Clubtenue voor alle leden

’t Spandersbosch streeft naar een herkenbare en krachtige uitstraling van al haar teams. Een goed gekleed team voelt zich één en sterk en draagt bij aan een positief beeld van de club. Zoals vastgelegd in ons Huishoudelijk Reglement is het voor alle leden verplicht ons officiële clubtenue te dragen tijdens wedstrijden op het veld of in de zaal. 

De KNHB stelt het dragen van het clubtenue ook verplicht tijdens het spelen van Bondswedstrijden. Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het ’t Spandersbosch tenue bestaat in die gevallen uit een wit shirt en witte kousen.


Verkrijgbaarheid

Het tenue is verkrijgbaar bij Hockey Republic in Bussum. Voor teambestellingen van het thuisshirt en het clubpak geldt een kortingspercentage. 

Het uitshirt en de bedrukking van rugnummers kunnen worden geregeld bij Innopress in Hilversum. Uit hoofde van duurzaamheid worden shirts niet langer met spelersnamen bedrukt.

Vragen over clubkleding of kortingen? Stuur een mail naar [email protected] 

Sponsoring en bedrukking

Het thuisshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch (voorzijde) en de logo’s van clubsponsors Rabobank (voorzijde) en Hockey Republic (achterzijde en mouw). Het uitshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch (voorzijde) en Hockey Republic (achterzijde).

Zelf kleding laten sponsoren of bedrukken?

Voorstellen voor additionele sponsoruitingen op het tenue of op het club pak moeten altijd voorafgaand gemeld worden bij de sponsorcommissie van ’t Spandersbosch. Wij verzoeken ieder met sponsorplannen deze vooral tijdig ter goedkeuring voor te leggen.

Meer weten over de regeling voor teamsponsoring? Een teamsponsor aanmelden? Een goed idee inbrengen? Stuur een mail naar [email protected]

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren