Zondag Jeugd Competitie

De ZoJeCo in seizoeDeze competitie wordt georganiseerd in toernooivorm.

de spn 2015/2016 

Met ingang van het seizoen 2012-2013 heeft de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) het Zondagjeugdhockey onder haar vleugels. Zondagjeugdhockey is begonnen voor Jongste Jeugd die op wachtlijsten stond bij verenigingen in het district Midden Nederland. Inmiddels is de Zondag Jeugd Competitie een zelfstandige tak binnen de KNHB. Met de opname van dit hockeyaanbod komt de KNHB tegemoet aan de wens van een groot aantal verenigingen. 


Namens de organiserende verenigingen het uitdrukkelijke verzoek om tijdig aanwezig te zijn zodat de wedstrijden op tijd kunnen beginnen Eind november is er, ijs en weder dienende, voor alle ZoJeCo-kinderen een Pietentraining op 't Spandersbosch.

de coördinatie van de ZoJeCo ligt bij:
Roel Steenbeek ([email protected])

Belangrijke ZoJeCo-data in de winterperiode
eind november Pietentraining
eind november laatste reguliere training Zojeco voor de winterstop, ook keeperstraining.
Aanmelden lidmaatschap 't Spandersbosch:
Als volwaardige jeugdcompetitie kan en mag de ZOJECO niet meer uitsluitend als "wachtlijst” competitie worden gezien. Het is mogelijk kinderen specifiek aan te melden voor de zaterdag of zondagcompetitie. Ga hiervoor naar de homepagina, klik op organisatie en ga naar lidmaatschap.

Aan het einde van het seizoen blijft een kind in principe lid van de Zondagjeugd en hoeft dus niet opnieuw te worden aangemeld voor het nieuwe seizoen. Dit is wel het geval wanneer kinderen toch willen switchen naar de zaterdag. Zij zullen zich dan per 1 januari als nieuw lid aan moeten melden. Ga daarvoor ook naar de startpagina van onze site, klik dan organisatie aan en dan lidmaatschap.
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren