Algemeen

Spelregelexamen 21 en 23 mei

Nieuws afbeelding 7-5-2024

Scheidsrechterskaart halen? Ja graag!

Zoals iedere vereniging draait ook Spandersbosch voornamelijk op vrijwilligers; sterker nog, de club zou niet zonder kunnen!

Dit geldt zeker ook voor de clubscheidsrechters. Ieder (junioren) team zou ten minste over 6 ouders met een scheidsrechterskaart moeten beschikken om iedere thuiswedstrijd probleemloos te kunnen begeleiden. Helaas zien we dat dit niet het geval is bij ieder team en ontstaan er wekelijks de nodige uitdagingen om voldoende scheidsrechters op de been te krijgen. 

Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle ouders met kinderen in de jongste jeugd of in een juniorenteam om hun kaart te halen! Is dit een verplichting? Zeker niet. Is het wenselijk? Absoluut! En ja, het is spannend om voor het eerst op een groot veld de wedstrijd van je kind te fluiten. Gelukkig hebben we daarvoor fluitcoaches beschikbaar die je tijdens de wedstrijd met raad en daad kunnen bijstaan.

Op dinsdag 21 en donderdag 23 mei organiseert de Arbitragecommissie daarom een spelregelexamen. De week ervoor organiseren wij een spelregelavond waarin de oefenstof wordt toegelicht aan de hand van een Kahoot-quiz. Allemaal online, dus eenvoudig vanuit huis te volgen. Bovendien wordt al het lesmateriaal aangeboden in een overzichtelijke e-learning module. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vorig seizoen zijn veel ouders en kinderen jullie succesvol voorgegaan! En meedoen is nog altijd leuker dan toekijken.

Wij rekenen op jullie!


 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren