Algemeen

6 Spabo'ers naar EK Masters!

17-8-2015 Zes speelsters 't Spandersbosch naar EK Masters in Londen  

Vrijdag 20 augustus start het EK hockey voor Masters. Een week lang wordt er gestreden om het EK-goud in verschillende leeftijdscategorieën. 
In  de Nederlandse teams spelen:  Majanka van den Barselaar (40+), Gu van Rhijn, Els Petri, Buck de Boer en Willemijn van der Houwen (45+) en in het 55+ team: Willianne van Diest.
Deze vrouwen hebben een heel jaar naast hun reguliere competitie met de Dutch Hockey Masters getraind;  vaak  op de velden die 't Spandersbosch beschikbaar stelde. Deze week zijn de laatste voorbereidingen en volgens trainer/coach 45+ Wouter van Voorst ('t Spandersbosch heren 1) zijn de dames tot de tanden toe gewapend om naast het WK-goud nu ook het EK-eremetaal binnen te halen.
Voor de  55+ wacht de opgave om Wereldkampioen Engeland te verslaan; tijdens de WK-finale liet Engeland zien over een zeer technisch en degelijk spelend elftal te beschikken. 
Nederland heeft afgelopen jaar enkele dames van de 50+  over gekregen, verjonging die de kans op winst zeker verhoogt. Ook voor de 40+ wordt het spannend; bij het WK hebben zij de finale nipt verloren, nu zijn de vrouwen extra gemotiveerd om de zo verdiende gouden plak op te halen.
Het toernooi wordt gespeeld in Londen op verschillende lokaties.
Op de site: www. DutchHockeyMasters staat het programma en het laatste nieuws over het EK.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren