Algemeen

3e GJK -weer- een succes!

26-8-2015
3e Goois Jeugdhockey Kampioenschap

3e editie Goois Jeugdhockey Kampioenschap: weer een heerlijke sportieve en gezellige dag!
Wat was het weer een geslaagd toernooi afgelopen zaterdag! Met 345 gespeelde wedstrijden waren ongeveer 4.500 deelnemers die dag aan het hockeyen. Het was geweldig om te zien dat alle deelnemers, scheidsrechters, begeleiders, toeschouwers en andere betrokkenen zich bewust waren van het feit waar het tijdens het Goois Jeugdhockey Kampioenschap eigenlijk om draait. Namelijk sportief en respectvol gedrag in en om het veld!
De wedstrijden begonnen met een "line up” of "shake hands” en regelmatig zag je tegenstanders elkaar de hand reiken wanneer iemand geblesseerd was geraakt. Op alle clubs waren de sfeer en de stemming weer goed. Bij sommige clubs was zelfs een DJ geregeld, waardoor er met het heerlijke weer lekker gelounged kon worden tussen de wedstrijden door. Daarnaast was er de mogelijkheid om met je team een lunchmand te bestellen, zodat je niet met een knorrende maag de volgende wedstrijd hoefde te spelen.
Dit jaar hebben we voor de 2e keer zeer plezierig samen gewerkt met de organisatie van WE ARE FAIR PLAY. Zij hebben onder andere de Fair Play coaches ingezet. Deze objectieve coaches liepen op de dag op de clubs rond, om te beoordelen welke club zich in hun ogen het meest sportief gedroeg. Mede op basis van deze keuze is bepaald welke club de FAIR PLAY AWARD zou winnen.
Huizen is dit jaar door hen aangewezen als de club die het meest sportieve gedrag heeft getoond en mag komend seizoen deze felbegeerde Fair Play Award in het clubhuis ophangen.
Ook Gooische viel in de prijzen en mag zich een jaar lang Goois Jeugdhockey Kampioen noemen! De club die met alle teams bij elkaar de meeste punten heeft behaald, voor zowel Sportiviteit & Respect als voor de wedstrijden.
Het GJK was voor ons weer een feest om te organiseren. Zeker als je aan het einde van de dag van 2 meisjes te horen krijgt: "Het leukste was vandaag dat iedereen zo aardig tegen elkaar deed!” Wat willen we dan nog meer?!
Rest ons nog om iedereen te bedanken die ons heeft bijgestaan om dit evenement ook dit jaar weer mogelijk en succesvol te maken! Dank dus aan alle spelers, coaches, managers, ouders, vrijwilligers (ook achter de schermen) en sponsors!
Heel graag tot volgend jaar!

De organisatiecommissies GJKGooische HC, Hilversumsche MHC, Huizer HC, Larensche MHC, HC Naarden, HC ’t Spandersbosch

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren