Algemeen

Naomi en Billy op Spabo!!!

17-10-2015 De sponsorcommissie en Volvo Buitenweg presenteren:
Volvo-ambassadeurs Naomi van As en Billy Bakker op ‘t Spandersbosch!


Kom zaterdag 7 november van 11.15 tot 12.00 uur

naar Spabo en ontmoet internationals Naomi van As en Billy Bakker op onze club.
De twee hockeytoppers reiken de Volvo Clubbonusmeter uit, kinderen mogen vragen stellen en natuurlijk kunnen er handtekeningen worden gescoord.

Naomi van As en Billy Bakker rijden zaterdag 7 november in een fel Oranje Volvo langs diverse hockeyclubs in Nederland. Zij komen dus ook op uitnodiging van Volvo Buitenweg naar ‘t Spandersbosch en reiken namens Buitenweg de Volvo Clubbonusmeter uit aan onze vereniging.
Deze in het oog springende ‘meetlat’ toont aan hoeveel Volvo Clubbonussen onze club al ontvangen heeft. Want voor elke Volvo die een ‘t Spandersbosch lid (of ouder van een lid) bij Volvo Buitenweg koopt, ontvangen wij € 1000,- clubbonus.
Een hele mooie afspraak voor de club!

Naast het bezoek aan onze club loopt er ook nog een landelijke actie, waarbij je diverse hockeyprijzen kan winnen. Spot de #oranjevolvo en win!
Spot jij op zaterdag 7 november de Oranje Volvo? Maak hier dan een foto van en plaats deze met #OranjeVolvo op Facebook, Twitter of Instagram. De 10 leukste en snelste posts maken kans op een gave hockeyprijs met handtekening. Kijk voor meer informatie over de tournee op volvodrivingdutchhockey.nl

Klik nu op onderstaande foto of ga naar
https://youtu.be/Mw2sVXy2gMs voor meer informatieDeze kans op een ontmoeting met deze hockey toppers en winnaars van Olympische medailles mogen jullie uiteraard niet missen!
Tot zaterdag 7 november dus!

LUSTRUMFEEST SPABO 1 OKTOBER 18+

Countdown

 

 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren