Algemeen

Winterk.... (oeps)

2-12-2015

MF3 K…….(Oeps, bijna versproken)!

Er mag eigenlijk niet over worden gesproken, want het K-woord is een taboe bij de E-jes en F-jes. ´Bij de Jongste Jeugd worden geen uitslagen en standen doorgegeven. Het spelplezier wordt van groter belang geacht dan het competitie-element, ´staat te lezen op de website van de KNHB.

Helemaal mee eens, maar het tweede sluit het eerste niet uit. Want als je alle wedstrijden wint , dan ben je toch echt de beste en k…….. En als je dat kan vieren, verhoogt dat toch ook het spelplezier?


Hoe dan ook, de talentjes in de dop spelend onder de noemer Meisjes F3 hebben al hun wedstrijden gewonnen in de tweede fase van de competitie.

Els en Maarten zijn de inspirerende coaches en hebben het samenspel er al aardig ingekregen. Bente, Maartje en Mette zorgen voor de meeste doelpunten, maar het team kan niet zonder de inbreng en het goede verdedigen van Charlotte, Fleur, Gwen, Kike en Sterre. En de MF3 heeft er samen veel plezier in, draagt bij de warming-up hippe roze jasjes, traint twee keer per week fanatiek en wordt elke week beter. Dat is leuk om te zien voor de ouders.

Op naar de derde fase van de competitie in het voorjaar! 

 
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacatures

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren