Algemeen

Vernieuwing in het Bestuur.

15-3-2016

Twee nieuwe kandidaat-bestuursleden!

Zoals het een florerende hockeyvereniging als ’t Spandersbosch betaamt is het goed als ook binnen het bestuur regelmatig nieuw bloed wordt opgenomen. Nadat in het najaar Bas Oude Elberink (Hockeyorganisatie) en René Rodenburg (Vrijwilligers, Communicatie & Events) officieel in het bestuur zitting hebben genomen, zal het bestuur op de komende ALV van 20 juni a.s. graag weer twee toekomstige bestuursleden aan de ALV voorstellen.

Het doet het bestuur plezier aan te kondigen dat Bob Smit aan de ALV zal worden voorgedragen als opvolger van Rolf Jonckers, die er na zo’n 10 jaar een punt achter wil zetten. Na het vele werk dat Rolf als bestuurslid Accommodatie & Clubhuis heeft gedaan, zeer recent bezegeld met een fantastische nieuwe keuken, is dat een logische en verdiende stap. Bob is getrouwd met Pascal en vader van onze jeugdleden Colin (D2) en Famke (E3). Bob komt oorspronkelijk uit het Twentse Aadorp, en woon sinds 2002 in Hilversum. Hij is werkzaam bij KPN. Bob is als supporter van de kinderen bij de club gekomen en naarmate ze ouder worden, steeds actiever. Eerst als barbegeleider op de zaterdag, later in de clubhuiscommissie en nu ook zelf actief met trimhockey. Hobby’s zijn nu hockey en klussen, en dat komt dus uitstekend van pas!

Het bestuur zal de ALV ook graag een nieuwe penningmeester voorstellen, omdat Roel Testroote op 20 juni a.s. het stokje van de voorzitter overneemt. Wij zijn gelukkig dat Irma van Delden zich graag kandidaat stelt. Zij staat inmiddels al heel wat jaartjes langs de lijn, vooral als haar kinderen Anna en Lodewijk spelen. Inmiddels hockeyen zij allebei in de C-jeugd. Anna is begonnen als boskabouter en Lodewijk als Fje. Daarnaast speelt haar man Michiel trimhockey en is hij lid van onze businessclub. Omdat Irma in het dagelijks leven werkt als financieel planner (in Baarn bij KPP), geeft haar dat een prima basis voor het penningmeesterschap.

Zowel Irma als Bob van harte welkom in het bestuur, voorlopig nog informeel. Met ieder van hen is afgesproken dat zij vanaf nu al met het bestuur gaan meedraaien, zodat zij in juni, na hun formele benoeming door de ALV, een vliegende start kunnen maken.

Ton Speet
Voorzitter

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren