Algemeen

Het was weer beregezellig!!

18-4-2016 Het weekend zit er weer op en deze was wederom zeer geslaagd. 
Na de bekende drukte op zaterdag en zondagochtend, waarop al onze Jongste jeugdteams actief waren, was het zondagmiddag de beurt aan onze seniorenteams. 
In de schaduw van H1 is ook onze H2 aan een uitstekend seizoenbezig en doen zij nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. Verder is ook het gelijkspel van HA tegen koploper Laren een prima prestatie. Ook zij zullen de strijd om de titel nog verder aangaan. 
Helaas verloor onze DA van Gooische, maar blijven ze een stabiele middenmoter in de Hoofdklasse!
En dan de topper in de poule van onze D1. Naaste concurrent Soest kwam op bezoek en werd met een zeer gedreven en gediciplineerd D1 geconfronteerd! De 3-0 overwinning was derhalve een logisch en uitstekend resultaat. D1 blijft de titeldans dus leiden met 5 punten voorsprong op Baarn en nu 8 op Soest. : 
H1 gaat ook gewoon door met waar ze na de winterstop mee begonnen zijn nl. winnen! HCM uit Arnhem had na een brutaal genomen 0-2 voorsprong nog even hoop op een stunt, maar een zeer gedreven en gefocussed H1 liet zich niet gek maken en ging met een 4-2 overwinning van het veld. (mede door een geniale goal door Wouter van Voorst)
De voorsprong blijft 10 punten op nr 2 en met nog 6 wedstrijden te gaan kunnen de eerste flessen bubbels voorzichtig richting de koelkast.....

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren