Algemeen

't Spandersbosch bruist!!

25-4-2016 Wat een drukke en enerverende week hebben we weer achter de rug.
Op donderdag jl. was er de drukbezochte avond van onze businessclub. In een College Tour setting gaf ex-Toptennisser Jacco Eltingh een inkijkje in zijn leven op en rond de tennistour. Dit alles professioneel begeleidt door "onze eigen" Annette van Trigt. 
Vervolgens op vrijdag een drukbezochte Spabohap waar deze keer heerlijke hamburgers met friet op het menu stonden. Een gezellig en lekker begin van de vakantie voor onze Jongste jeugd.
Op zondag was er weer een Trimtrophy event op onze club. Plm 60 trimmers van diverse clubs uit de regio kruisden de sticks op het veld waarna de 3e helft zeker niet minder gezellig was! Een traditie door door onze trimcie in het leven is geroepen en steeds populairder wordt bij de omliggende verenigingen. 
Gedurende deze middag werd al snel duidelijk dat D1 een klinkende 4-0 overwinning hadden behaald. De weg naar het kampioenschap ligt dus nog volledig voor hen open!
Het mindere nieuws van die dag was de 3-2 nederlaag van H1. De voorsprong op nummer 2 is met 7 punten nog altijd fors te noemen, en we gaan er met zijn allen vanuit dat dit een éénmalige uitglijder is geweest.
En dan deze huidige week; Die begon vandaag met een heus Herfst.....uhhh Lentekamp! Rond de 100 enthousiaste kids trotseerden het herfstachtige weer en hadden een topdag vol met hockey, fun en gezelligheid. Dinsdag en donderdag volgen dag 2 en 3 van dit kamp.
Kortom: Er is een hoop gaande op onze club! En dat met een drukke mei en juni maand nog in het vooruitzicht!

LUSTRUMFEEST SPABO 1 OKTOBER 18+

Countdown

 

 
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

nieuwsbrieven 2022-2023
Nog plaats voor.........

Activiteiten kalender

6-10 Bestuursvergadering
22-10 Rabo fandag

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren