Algemeen

Zeer geslaagde Seizoensafsluiting!

Nieuws afbeelding 13-6-2016 Wat was het weer een feest afgelopen weekend op onze club!
Op zaterdag eerst een erg geslaagde slotdag voor een aantal Jongste Jeugdteams wat later op de middag/avond werd vervolgd door een super gezellig trimtournooi inclusief feest! De deelnemende teams waren zonder uitzondering lovend over de organisatie van deze events en de sfeer en gezelligheid die er was.

Op zondag weer een TOP-dag. In de ochtenduren was het de beurt aan de Boschkabouters om hun slotevent te beleven. ruim 600 dol enthousiaste kids hadden de ochtend van hun leven. Naadloos ging e.e.a. over in het competitieslot voor de Heren VL en de teamss uit hun poule. Nadat de heren hun laatste wedstrijd allemaal op onze club hadden afgewerkt ging de BBQ voor hen aan, en de tap open....Het was nog lang erg gezellig.
Gelijktijdig vond op het terras het "kampioenenbal" plaats. Al onze kampioenen werden nogmaals in het zonnetje gezet en de prosecco, uitgedeelde hapjes en het gratis ijs (aangeboden door Holland Dakrenovatie) vonden gretig aftrek! Kortom: een geweldig einde van het succesvolle hockeyseizoen! We kunnen niet wachten op de start van seizoen 2016-2017!

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren