Junioren

MD5 wint prestigieuze prijs op het “Jan Scharrel EI toernooi”.

Nieuws afbeelding 20-6-2016
Zaterdag 18 juni werd voor de 10de keer het Jan Scharrel EI toernooi georganiseerd door M.H.C. Barneveld voor zowel Jongens als meisjes D.
t Spandersbosch werd vertegenwoordigd door MD5.
Op het programma stonden, naast  5 hockey wedstrijden ook diverse leuke andere activiteiten zoals "Kippen Knallen” "Ei-werpen” en een  "Shoot-out competitie”. De organisatie was top geregeld zo ook de lunch, de pannenkoeken en de borrelmand! Maar bovenal was het hoogte punt toch wel de kuikens die door de hockey(st)ers geaaid en geknuffeld mochten worden.
Uiteindelijk wisten de meisjes van Houten het tournooi te winnen.
Onze eigen Lieke Lindeboom haalde het tot de finale bij shoot-outs. Een  goede poging van Lieke om doel te treffen strandde op een weergaloze redding van de keepster van Dames 1 van M.H.C. Barneveld.
De meest prestigieuze prijs van het toernooi, waarvoor dan ook de grootste beker werd uitgereikt, was de sportiviteitsprijs.
En wat bleek onze MD5 werden het podium opgeroepen om deze super mooie beker in ontvangst te nemen!! Onze meiden blonken, aldus het jury rapport,  uit in: inzet en gezelligheid op het veld en bij de diverse activiteiten, waren betrokken bij het toernooi en lieten door hun spel zien dat zij begrijpen dat een belangrijk onderdeel het de hockey sportiviteit is!