Van de voorzitter

Afslag

15-7-2016

In mijn eerste stukje als voorzitter van deze mooie club wil ik vooral vooruitkijken, maar natuurlijk ook nog even stil staan bij het afgelopen fantastische seizoen.Een seizoen met vele hoogtepunten, zoals ook door mijn voorganger Ton Speet reeds benoemd in zijn laatste stukje. Een seizoen en club om trots op te zijn!


Daarmee ligt de lat voor de toekomst hoog en dat is maar goed ook! Dat schept verwachtingen naar de inzet van eenieder, of het nu trainers, barmedewerkers, coaches, lijn-coördinatoren en natuurlijk spelers betreft: we moeten ernaar streven het maximale uit deze club te halen. Samen met de overige bestuursleden willen wij dat natuurlijk ook, en wij willen daar ook de juiste randvoorwaarden voor scheppen.


In de afgelopen ALV heb ik er reeds kort bij stil gestaan: we staan er als ’t Spandersbosch goed voor. Een ledenaantal dat gestaag groeit, prestaties die toenemen, financieel solide etc. Dit betekent voor ons als bestuur dat we graag vooruitkijken: waar willen we staan over 5 jaar? We zullen daar actief mee aan de slag gaan, ook samen met jullie! Na de zomervakantie komen we daarop terug.


Tot die tijd: geniet van jullie vakanties en dan zie ik jullie allemaal weer graag aan de start van het nieuwe seizoen.


Ik heb er enorm veel zin in!


Roel Testroote
voorzitter


 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren