Algemeen

In memoriam Ferry van der Schalk

9-8-2016


Volkomen onverwacht is donderdag 4 augustus Ferry van der Schalk overleden. Ferry, eigenlijk Fernand, was een voorbeeld Spandersboscher, betrokken vanuit een diepe en langdurige liefde voor de hockeysport en de club. Ferry was al wedstrijdsecretaris toen 'Spabo' nog niet eens bestond. Hij begon bij Kameleon. En ging moeiteloos door bij ons op 't Spandersbosch. Altijd op de wijze die hem zo kenmerkte; rustig, maar met volle energie.
Sinds deze zomer was de cirkel helemaal rond, meldde hij zelf onlangs apetrots aan dochter Elisabeth. Net als Ferry werd Elisabeth onlangs lid van onze jeugdcommissie. Kleindochter Julie hockeyde al bij 'zijn' Spabo en kleinzoon Hugo en schoonzoon Bert ook. Hij had het niet mooier kunnen bedenken.
Ferry was lid van verdienste van 't Spandersbosch en verdiende dat als geen ander.
We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle kracht en sterkte om deze onverwachte dreun te verwerken.

Het bestuur van 't Spandersbosch.


De afscheidsdienst voor Ferry is donderdag 11 augustus om 13.30 uur in de Spieghelkerk aan de Nieuwe `s Gravelandseweg 34 in Bussum. Aansluitend zal omstreeks 15.00 uur de begrafenis plaatsvinden op de algemene begraafplaats aan de Nieuwe Hilversumseweg 70 in Bussum.


 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren