Algemeen

Vertrouwenspersoon 't Spandersbosch

21-9-2016

‘t Spandersbosch wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockeyen. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om juist zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.

Maar stel nu dat ….De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet voorkomen heeft kunnen worden. Binnen ‘t Spandersbosch willen wij dit graag voor zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen ‘t Spandersbosch een vertrouwenspersoon te vinden is (zie ook Huishoudelijk Reglement, artikel 12). Een centraal aanspreekpunt om met elkaar zorg te dragen dat de wijze waarop we met elkaar binnen de club omgaan leuk en veilig blijft.

Het bestuur van ’t Spandersbosch heeft Jan Schimmel in september 2016 benoemd als vertrouwenspersoon. Jan is reeds vele jaren actief binnen ’t Spandersbosch, als trim-hockeyer en wedstrijdsecretaris en heeft 3 kinderen hockeyen binnen onze vereniging.

Hoe bereik je de vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersoon is er voor iedereen, van elke leeftijd binnen ‘t Spandersbosch.

Je kunt de vertrouwenspersoon bereiken via e-mail: [email protected], of telefonisch: 06 – 43878240.

Voor meer informatie over de vertrouwenspersoon is bijgaand document te downloaden.

 

Bijlage

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren