Van de voorzitter

Van de voorzitter

12-12-2016

Een nieuw jaar

../../../../../Desktop/IMG_6127.jpg

In mijn eerste stukje als voorzitter sprak ik over dat we er als club goed voorstaan en dat we het maximale uit onze prachtige vereniging moeten halen.

 

We zijn nu enkele maanden verder en de eerste seizoenshelft zit er op. Een helft waarin onze jeugdteams goed en naar verwachting hebben gepresteerd. Dames en heren 1 hebben aangetoond dat ze in de 2e, respectievelijk de 1e klasse thuishoren, maar beide teams moeten wel aan de bak om in de 2e helft van het seizoen de nodige punten te verzamelen. We zijn blij met de start van de nieuwe (jong-) senioren teams en ons beleid zal er ook op gericht zijn om dit verder te stimuleren. De meesten zijn nu bezig met het zaalseizoen, waar ik jullie vanuit deze plek veel succes mee wil wensen.

 

In de afgelopen ALV – van 22 november 2016 – heb ik de plannen van het bestuur voor de komende jaren toegelicht. Qua hockeyniveau willen we, conform het ingezette beleid van vorig seizoen, structureel bij de beste twaalf clubs van Midden-Nederland horen. Daarnaast is een belangrijk punt dat wij van mening zijn dat onze vereniging verder moet gaan professionaliseren om daarmee ook qua organisatie en accommodatie een passend antwoord te geven op de huidige omvang van ’t Spandersbosch. De groei van het aantal leden is met name gericht op (jong) senioren en trimmers. We vinden het van groot belang dat de bijna 1.450 leden die onze club nu rijk is, gebruik kunnen maken van een adequate organisatie en een clubhuis dat bij deze omvang past en de noodzakelijke faciliteiten biedt. Daarmee zijn we van mening dat we over enkele jaren, na genoemde professionalisering en verbetering van de accommodatie, een mogelijke discussie kunnen voeren over eventuele verdere groei.

 

In de komende maanden zullen we de organisatie van ’t Spandersbosch verder gaan aanpakken, waarbij we natuurlijk gebruik zullen blijven maken van jullie. Want zonder jullie inzet als vrijwilliger kan onze club niet functioneren. Naast de organisatie zullen wij in het eerste kwartaal van 2017 ook onze concrete plannen presenteren inzake de verbouwing van het clubhuis en het gewenste oefenveldje.

 

Rest mij nog om jullie allemaal een mooie kersttijd te wensen en een gezond en sportief 2017.

 

Graag zien we jullie allemaal op onze midwinter borrel op 28 januari 2017!

 

Roel Testroote

voorzitter


 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren