Van de voorzitter

Een drukke en mooie lente

28-4-2017

Er gebeurt veel op onze mooie club, maar dat wisten jullie natuurlijk al … Toch wil ik mijn stukje gebruiken om jullie op de hoogte te stellen van enkele zaken:

  • Zo hebben wij een nieuwe sponsorcommissie. Per april 2017 hebben Erik Bouwmeester, Martijn Wijnen en Chris Braam het stokje overgenomen van Erwin Bouwman. Nogmaals wil ik Erwin van harte bedanken voor zijn enorme inzet en betrokkenheid en het nieuwe team wil ik bij deze veel succes toe wensen!
  • Op 8 en 9 juli aanstaande vieren wij ons 95-jarig bestaan. De lustrumcommissie, onder leiding van Madelon Milhado, is druk met de voorbereidingen om er voor iedereen een mooi programma van te maken. Graag nodig ik iedereen uit om dit weekend onze verjaardag te komen vieren!
  • In het kader van ons lustrum hebben wij de KNHB gevraagd of het mogelijk zou zijn een interland te hosten op ons complex. Eind maart hoorden wij dat dit is gelukt: op 16 juni as., om 19.30 uur, wordt de dames interland Nederland – Australië gespeeld. Ook hier is een aparte commissie, onder leiding van Naima Geels, druk bezig om dit enorme evenement te organiseren.
  • Op 7 mei as. zullen we ons 1.500stelid ! in het zonnetje gaan zetten.


Naast deze mooie events die er nog aankomen, kijk ik ook nog even terug op de afgelopen maanden, waarin we een zeer succesvol zaalseizoen hebben afgesloten met vele kampioenen, er wederom een familietoernooi is geweest met een record aantal deelnemende teams. De 2e helft van het seizoen is al in volle gang. Alle teams wil ik veel succes wensen met hun doelstellingen, of dat nu kampioenschap, klassebehoud, en/of spelplezier etc. is.


Op het gebied van de aangekondigde verbouwing van het clubhuis en aanleg van het (oefen)veldje hebben we niet stil gezeten. Met de gemeente en omliggende verenigingen is gesproken over onze plannen en dat heeft geresulteerd in een ontwerp dat goedkeuring heeft van deze partijen. Tijdens de eerstvolgende ALV – van 19 juni 2017 – zullen wij deze concrete plannen aan jullie presenteren.


Tenslotte, vanaf volgend seizoen krijgt de huidige pilot ‘incidenteel spelen op zondag voor de jeugd’ een permanent karakter. Dit betekent dat de jeugd 1 a 2 keer per seizoen op zondag gaat hockeyen. Door deze maatregel kunnen ongeveer duizend extra kinderen gaan hockeyen in Midden-Nederland. Onze club is een van de initiatiefnemers van die maatregel en voor ’t Spandersbosch betekent het we kunnen groeien naar meer junioren teams en stapsgewijs de Zojeco-teams kunnen binnenhalen.


Graag zie ik jullie allemaal op en rond onze velden, maar natuurlijk ook op ons aanstaande lustrum op 8 en 9 juli en tijdens de interland op 16 juni !


Roel Testroote
voorzitter

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren