Algemeen

Wouter van Voorst nieuwe trainer Dames 1

2-5-2017


Wouter van Voorst (25) wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van dames 1. Hij volgt na dit seizoen Jan Karel van den Brink op, die met dames 1 de laatste weken keihard en met succes werkt aan lijfsbehoud in de tweede klasse. Met Wouter kiest de club voor een trainer/coach die zich fulltime met hockey bezighoudt.

‘We zijn als club afgelopen jaren duidelijk een weg omhoog ingeslagen. Heren 1 en Dames 1 zijn met dank aan de huidige trainersstaf gepromoveerd en de jeugd schurkt tegen de landelijke top aan. Op die weg omhoog willen we verder met iemand die fulltime in hockey actief is. Wouter heeft die keuze gemaakt. Hij kent de club en onze jeugdopleiding door en door en is daardoor uitermate geschikt om de verbinding tussen senioren hockey en onze jeugdopleiding te leggen. Naast dames 1 blijft Wouter blijft ook met de jeugd actief,’ aldus Technisch Directeur Hien The.

Wouter is als stagiair sportpsycholoog tevens verbonden aan de nationale jeugdploegen van de KNHB. Hij stopt na dit seizoen als speler van Heren 1.


 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren