Van de voorzitter

Trots op 't Spandersbosch

22-6-2017

"Een drukke en mooie lente” was de titel van mijn vorige stukje in april. Volgens mij was daar niets aan gelogen. Wat een drukte was het en wat was het mooi!

 

De kampioenen van onze vereniging zijn begin juni in het zonnetje gezet en zowel Dames 1, als Heren 1 hebben aan de doelstelling voldaan: namelijk handhaven. Ik wil iedereen hiermee feliciteren en kijk uit naar het nieuwe seizoen.

 

Naast deze sportieve prestaties heb ik genoten van de enorme inzet en enthousiasme van onze vereniging bij de organisatie van de interland. Voor de commissie was het 2 maanden hard buffelen, maar daarnaast hebben zich ook zoveel vrijwilligers ingezet om de dag in goede banen te leiden. Heel erg bedankt hiervoor en we mogen TROTS zijn op ’t Spandersbosch!

 

Afgelopen maandag hadden we – in tropische temperaturen – een drukbezochte ALV. Een drietal mensen werd hier terecht in het zonnetje gezet:

  • Astrid Donders ontving de scheidsrechtersbeker,
  • Ishèle Bueno de Mesquita de Rademaker beker, en
  • Roel Steenbeek de beker van verdienste.

Naast deze onderscheidingen werden door het bestuur de begroting, contributie voorstellen en plannen voor het komende seizoen gepresenteerd.

De ALV heeft de begroting en nieuwe contributies vastgesteld en we hebben aangekondigd dat in het najaar er een bijzondere ALV zal worden gepland vanwege de aanleg van het oefenveld en verbouwing van het clubhuis. Voor de begeleiding van deze projecten zijn we als bestuur op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen ondersteunen. Indien je hier interesse in hebt, dan kun je dat melden bij Bob Smit (bestuurslid verantwoordelijk voor clubhuis en accommodatie).

 

Helaas moet ik ook melden dat we binnenkort afscheid nemen van onze penningmeester Irma van Delden. Zij heeft aangegeven het niet meer te kunnen combineren met haar nieuwe baan. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een kundige vervanger. Mocht je hier interesse in hebben, dan horen we dat natuurlijk graag (dit kan via mij of Madelon Milhado).

 

Tenslotte, het seizoen zit er nog niet helemaal op:

  • Onze lustrumcommissie is nog hard aan ’t werk voor een feestelijk en bruisend weekend van 8 en 9 juli. Het programma ziet er super uit, met een wedstrijd tussen het Nederlands Elftal (40+) tegen ons Heren 1 op zondag middag, een diner en feest op de zaterdag enzovoort. Voor meer informatie, kijk op de website onder evenementen, voor vragen kun je terecht bij Madelon Milhado via [email protected]
  • Het weekend van 15 en 16 juli vindt nog het befaamde Super-C toernooi plaats en in de zomerperiode zijn er weer allerlei kampen op Spabo.

 

Nog genoeg te beleven dus.

 

 

Ik zie jullie dus graag op ons aanstaande lustrum op 8 en 9 juli !

 

 

Roel Testroote
voorzitter

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren