Algemeen

Spabo1-H'sum1; een echte derby

Nieuws afbeelding 28-9-2017

 
'Massale steun van ons eigen publiek in deze wedstrijd zou mooi zijn', zegt Heren 1-aanvoerder Jons van Hattum in aanloop naar zijn eerste officiele Spandersbosch 1-Hilversum 1, zondag op eigen terrein.
Hij is al even aanvoerder, maar speelde nog nooit de klassieker. Het is zelfs zo lang geleden dat niemand weet wanneer die wedstrijd voor het laatst in competitieverband werd gespeeld.
Jons is vol goeie moed. Heren 1 speelde drie sterke wedstrijden. 'We hadden er sowieso twee moeten winnen in plaats van één, maar met de week houden we het goede spel langer vast, met die overwinning afgelopen zondag als resultaat.'
Spabo 1 en Hilversum 1 oefenden wel tegen elkaar. Jons: 'Hilversum heeft een sterke ploeg, maar wij worden met de week beter. Ik heb er serieus zin in. En hopelijk trekken we veel publiek.'

Meisjes 8E1 is zondag 'team van de week' tijdens de speciale Super Sunday. Die zondag is zo Super Speciaal omdat de eerste Spandersbosch-Hilversum (mannen) derby sinds 'tig' jaren op het programma staat.
Na de wedstrijd van Dames 1 tegen Westerpark (12.45 uur), waarbij onze M8E1 meiden meelopen bij de line up, nemen onze oranje-mannen het om 14.45 uur op tegen de geel-blauwen.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren