Van de voorzitter

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 2-11-2017
Uitbreiding en verbouwing op ‘t Spandersbosch.
We zijn alweer een tijd aan de gang dit seizoen. De voorcompetitie is zeer succesvol afgerond door vele teams, zowel in de breedte als bij de lijnteams. Enkele punten in het bijzonder: bij de lijnteams behoren we tot de top van ons district, het is de eerste keer in onze geschiedenis dat alle 4 de jongenslijnen topklasse of hoger spelen en meisjes C2 speelt subtop klasse: ook een unicum voor onze club. Een teken dat we goed bezig zijn met onze vereniging!
Ik wil alle teams, zeker ook al onze senioren en veteranen teams (!) veel succes wensen met het vervolg de komende maanden.
Graag even jullie aandacht voor de aanstaande ALV op 20 november. Tijdens deze ALV komen de voorgenomen verbouwing van het clubhuis en de aanleg van het oefenveldje aan de orde. Bob Smit, verantwoordelijk bestuurslid voor clubhuis en accommodatie zal daar de plannen toelichten en ook laten zien!
Daarnaast zal tijdens deze ALV afscheid genomen worden van Irma van Delden, onze penningmeester. Via deze weg wil ik haar alvast enorm bedanken voor al haar inzet de afgelopen periode! Gelukkig hebben we als bestuur een opvolger gevonden, welke we graag tijdens de ALV presenteren. Het gaat om Sebastiaan de Koning. Hij is vader van 2 kinderen op de club, Sterre (meisjes Boschkabouter) en Luca (jongens F) en zijn vriendin Marleen speelt trimhockey op de woensdag avond.

Graag zie ik jullie weer langs de velden en nodig ik jullie dus allemaal uit op 20 november om 20.30 uur in ons clubhuis voor de ALV.

Roel Testroote
voorzitter

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren