Algemeen

Hien met Oekraïne naar WK zaal

Nieuws afbeelding 20-12-2017

Onze Technisch Directeur Hien The is toegevoegd aan de staf van de nationale vrouwen zaalploeg van Oekraïne, die van 7 tot en met 11 februari in Berlijn meedoet aan het WK zaalhockey.

Hien heeft sinds begin dit jaar contacten met de Oekraïnse hockeybond. Hij was als internationaal docent namens de Internationale Hockey Federatie (FIH) al in de Oekraïne en nam de nationale vrouwenploeg vorige week op sleeptouw tijdens een WK-voorbereidingstrip in Nederland. Daarbij werd eenmaal van het Nederlands zaalvrouwenteam gewonnen en eenmaal verloren. Oekraïne staat zevende op de FIH-lijst van nationale zaalvrouwenteams.

 

Hien kijkt uit naar het WK zaal, dat precies valt in de rustige periode bij ons op de club. ‘Het is gewoon ontzettend leuk om op dit podium te kunnen meedraaien en op deze manier met hockey bezig te kunnen zijn. Deze speelsters zijn allemaal zo ontzettend gretig en leergierig. Terwijl de faciliteiten die deze ploeg heeft in schril contrast staan met wat wij in Nederland onze hockeyploegen kunnen bieden. Ze hebben 86 uur in de bus gezeten voor 7 dagen Nederland. Deze speelsters zijn zo ontzettend blij met wat ze in ons land hebben kunnen doen en hebben ieder uur dat ze hier waren optimaal benut. En ze kunnen echt wel zaalhockeyen. Dat blijkt ook uit de uitslagen die we vorige week hebben neergezet. We hebben zelfs van standaard mannenploegen gewonnen.’

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren