Algemeen

Laatste seizoen ZoJeCo

Nieuws afbeelding 16-3-2018

‘t Spandersbosch gaat na dit seizoen stoppen met de ZoJeCo. Dat is de uitkomst van overleg tussen de organisatie van de Zondag Jeugd Competitie, ‘t Spandersbosch en de KNHB. Alle kinderen die nu Spandersbosch-ZoJeCo-lid zijn kunnen komende zomer ’regulier’ lid worden van onze club.

De competitie van de ZoJeCo C- en D-junioren is te smal om nog van volwaardige competities te kunnen spreken. Al die ZoJeC0-leden worden door de clubs waar ze nu lid zijn binnengehaald op zaterdag. Voor onze club betekent dit een doorgroei naar 49 juniorenteams. Nu zijn dat er 47.

Daarnaast halen wij op ‘t Spandersbosch ook de kinderen van de huidige ZMF1 en 2 en ZM6E1 en 2 binnen op zaterdag.

Het betekent dat ‘t Spandersbosch compleet gaat stoppen met de ZOJECO. Kinderen die liever op de zondag zouden willen blijven spelen moeten we dus helaas teleurstellen.

De ZoJeCo werd indertijd opgestart met het doel meer kinderen te kunnen laten hockeyen door gebruik te maken van de ruimte die veel accommodaties nog boden op relatief rustige zondagen. Die opzet is geslaagd nu juniorenhockey op zondag een vast onderdeel is geworden van het jeugdhockey.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren