Algemeen

Privacywetgeving op 't Spandersbosch

Nieuws afbeelding 23-5-2018

Beste leden, ouders van jeugdleden,

25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze wet stelt eisen aan sportverenigingen zoals ’t Spandersbosch, dat deze zorgvuldig om dienen te gaan met persoonsgegevens, ter bescherming van de privacy van leden. Persoonsgegevens zijn b.v. NAW-gegevens, e-mailadressen, bankgegevens etc.

Door deze AVG gelden er strenge regels voor het gebruik van persoonsgegevens, ter bescherming van de privacy van leden. Op het niet voldoen aan deze regels staan zware boetes.

Om aan de vernieuwde wetgeving te voldoen, zijn meerdere acties ondernomen, waaronder het opstellen van een Privacyverklaring ’t Spandersbosch. Klik hier voor de volledige Privacyverklaring van 't Spandersbosch. Deze wordt ook in de Algemene Ledenvergadering op 18 juni aan de orde gesteld.

Wij vragen het volgende:

1.    Je mag je inzicht in de gegevens van je team of teams uitsluitend gebruiken ten bate van je activiteiten voor HV ‘t Spandersbosch. Je mag dus nooit voor zakelijke doeleinden of andere privédoeleinden deze gegevens raadplegen.

2.    Deel de toegangsgegevens die je hebt gekregen met niemand anders. Onze leden moeten erop kunnen vertrouwen dat HV ’t Spandersbosch en al haar medewerkers -vrijwilligers of betaald- zorgvuldig omgaan met hun gegevens. 

3.    Verwijder regelmatig onnodige data die je op je pc hebt staan van ’t Spandersbosch, die van de website afkomstig zijn of die te koppelen zijn aan individuele leden. Denk daarbij ook aan foto’s. Met name de combinatie van naam van een lid en afbeeldingen van hem/haar. Je mag deze informatie alleen op je pc hebben staan als de betrokken persoon jou hier akkoord voor heeft gegeven

4.    Lees de Privacyverklaring HV ’t Spandersbosch eens goed door. Indien dat vragen oproept, aarzel niet vragen te stellen over dit belangrijke onderwerp. Neem dan contact op met [email protected]

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren