Algemeen

Floris Meewis nieuwe TD

Nieuws afbeelding 30-5-2018

Floris Meewis is onze nieuwe Technisch Directeur. Hij neemt het stokje over van Hien The, die zeven jaar de technische leiding heeft gehad. 

Floris gaat door met het uitvoeren van het ambitieplan dat 't Spandersbosch al een aantal jaren uitvoert en dat de club in de top 8 van clubs uit Midden-Nederland heeft gebracht, met drie teams in de landelijke competities (JB1-MB1-MC1) en vijf teams (JA1-JC1-JD1-MC2-MD1) in de hoogste klasses van het district. Daarnaast had 'Spabo' afgelopen winter met afstand de meeste zaalkampioenen van Midden-Nederland en zijn we hard op weg naar een recordaantal veldkampioenen.

Floris is geen onbekende van club. Een aantal seizoenen terug maakte hij deel uit van het begeleidingsteam van Spandersbosch Dames 1. Daarna heeft hij z’n weg vervolgd bij topclub HGC en HC Houten.

Floris is ook leercoach bij de KNHB. Daardoor is hij gekwalificeerd om in de volle breedte van onze club trainers en coaches op te leiden en te begeleiden.

 

Spandersbosch wil met deze nieuwe aanstelling én het inzetten van extra technisch coordinatoren een nog betere verbinding maken tussen jongste jeugd, breedte- en prestatiesport.

Floris start 1 augustus, maar aangezien hij ook MB1 gaat begeleiden zal hij in juni al deels te zien zijn op de club.

 

 

 

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren