Senioren

Dames B; een team om even bij stil te staan

Nieuws afbeelding 17-6-2018

Zo aan het einde van het seizoen zie en lees je altijd foto's en verhalen van teams die kampioen zijn geworden of op een andere manier een bijzondere prestatie hebben geleverd. Nu dan dames B:


Vorig seizoen op het nippertje gedegradeerd vanuit de eerste klasse. Hockeyend zat het er niet altijd in om te winnen, maar de derde helft wonnen we altijd en allemaal! Een gezellig team met veel enthousiasme en de wil om te hockeyen. Lekker potje ballen met elkaar op de dins- en zondag. Er gingen wat meiden weg en er kwamen wat meiden bij, zo gaat dat aan het einde van het seizoen. 


Vol enthousiasme begonnen we in september aan het nieuwe seizoen. Ellen kreeg de verantwoording voor de trainingen en zij zorgde ervoor dat we steeds weer uitgedaagd werden. Dachten we net dat we het snapten, kwam er een stapje bij. Elke dinsdag stond er een groep gretige hockeyers, lekker trainen en oefenen. En ondanks dat velen van ons al jaaaaaren mee gaan op het hockeyveld, werden er nieuwe dingen geleerd en ontdekt. Het samenspel werd steeds beter en de resultaten bleven daarmee ook niet uit. Overal werden punten vandaan gehaald. Soms werd er eens wat laten liggen, maar dan liepen we met kop omhoog het veld af. Want aan het samenspel had het niet gelegen dus door naar volgende week. En niet te vergeten we hadden nog de derde helft. 


En zo wonnen we vele wedstrijden, scoorden we niet altijd even makkelijk, maar kregen we maar 13 goals tegen in 21 wedstrijden. En als je meer scoort dan je tegenstander... precies! Dit weekend spelen we onze laatste wedstrijd. De volgorde in de poule gaat echter niet meer veranderen. We zijn tweede geworden en dus promoveren we naar de eerste klasse! 


Waar we enthousiast het seizoen begonnen, sluiten we deze net zo enthousiast af. Zondag gaat de champagne open en vieren we de terug keer naar daar waar we horen: Dames B in de eerste klasse!


P.S. Uiteraard dank aan een ieder die meegewerkt heeft aan het bereiken van deze mijlpaal; uiteraard dames B zelf, Ellen, scheidsrechters, tegenstanders, supporters en het thuisfront die onze elke zondag een paar uur moet missen.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren