Van de voorzitter

Zomergroet van de Voorzitter

6-7-2018

Einde seizoen

Het seizoen zit er (bijna) op. Ik zeg bijna, omdat we nog ons vermaarde Super-C toernooi hebben in het weekend van 14 en 15 juli as.

We mogen met recht trots terug kijken op een fantastisch seizoen, waar een ongekend aantal teams kampioen is geworden, zowel in de zaal als op het veld: de medailles waren niet aan te slepen… Uitschieters waren natuurlijk de teams die om het landskampioenschap hebben gespeeld, meisjes C2 en jongens B1, met als enorme slagroom op de taart: het landskampioenschap van meisjes C1. Ook bij de senioren is zeer goed gepresteerd, met handhaving van H1 en D1 en ook hier hadden we enkele uitschieters met een promotie van Dames Veteranen B en kampioenschappen van D3 en van H2!

Nogmaals van harte allemaal. Plezier in het hockey is natuurlijk belangrijk, maar winnen en kampioenschappen maken het weer extra leuk!

Zoals eenieder kan zien zijn we ook druk bezig met onze accommodatie. Het oefenveld ligt er en wordt reeds veel gebruikt, evenals de 2 kleinere panna-veldjes. We zijn gestart met de verbouwing van het clubhuis en dat is naar verwachting in september gereed! In de ALV van afgelopen maandag hebben we onze plannen gepresenteerd voor de komende 12 jaar, een periode waarin alle velden vervangen moeten gaan worden. Samen met de Stichting Beheer Hockey Crailoo is een gedegen en financieel goed onderbouwd plan gemaakt, waarmee we voorbereid zijn op de nabije toekomst!

Daarnaast werd in de ALV de begroting voor komend seizoen geaccordeerd en tevens werd akkoord gegeven op de door het bestuur voorgestelde contributieverhoging van 4%. Deze contributieverhoging volgt op jaren waarin de contributie nagenoeg gelijk is gebleven (m.u.v. de €1 sparen voor het lustrum). Redenen voor de verhoging zijn o.a. de investeringen in het clubhuis, het oefenveld (+ de kleine speelveldjes), verdere professionalisering van de hockey (technische) organisatie en het gedeeltelijk opvangen van een aanstaande nieuwe BTW regeling.

Tenslotte: na 7 jaar met een enorme inzet en betrokkenheid de functie van technisch directeur te hebben vervuld, neemt Hien afscheid van deze rol. Vanaf komend seizoen zal hij zich richten op zijn ‘nieuwe’ rol van trainer en coach. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit ook weer succesvol gaat doen. Zoals bekend wordt Hien opgevolgd door Floris Meewis. Bij deze wens ik hem alvast veel succes en plezier op onze mooie club!  

In de hoop dat iedereen een heerlijke zomer gaat hebben, zie ik jullie graag medio augustus weer op en langs de velden! Met ons ‘back-to-hockey’ toernooi, het GJK gaan we meteen weer lekker van start!

Roel Testroote

voorzitter

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren