Senioren

Dames 4 timmert aan de weg!

Nieuws afbeelding 15-11-2018 Zomaar een woensdagavond in november! Dames 4 druk aan het trainen op veld 3. Maar...dat is toch niet hun standaard trainer die voor de groep staat? Nee, inderdaad het is 116-voudig international Kitty van Male. Winnares van Olympisch goud en alle andere prijzen die in hockeyland te winnen zijn! Nu nog actief in de hoofdklasse als 1 van de sterkhouders van Amsterdam!
Dames 4 pakt het dus groots aan. Dat de tweelingzus van Kitty, Jolien van Male, speelster is van onze Dames 4 heeft hier wellicht iets mee te maken.
De dames kregen een uitputtende en zeer leerzame training voorgeschoteld. Gek is het dan ook dat de bezetting van onze D4 nog niet optimaal is. Het team zit regelmatig verlegen om invallers, dus als je zin hebt.....
Nog beter is het natuurlijk als je mensen kent die weer willen gaan hockeyen en zich bij dit zeer gezellige en gemotiveerde team willen aansluiten! Alles kan. Als je meer wilt weten over Dames 4 kan je altijd contact opnemen met hun aanvoerder Jolien van Male (06-30970637) en wie weet sta jij na de winterstop ook op het veld met zus Kitty.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren