Algemeen

Dames 1 nodigt je uit!

Nieuws afbeelding 28-1-2019

Wij zijn Dames 1 van ‘t Spandersbosch; enthousiast, gezellig en ambitieus. Wij staan gedeeld 1e en doen er alles aan om kampioen te worden en te promoveren naar de 1e Klasse!

 

Wil jij ons daarbij helpen? Kom dan gezellig op 10 februari om samen met je team, vrienden en familie heerlijk te dineren in ons prachtige, vernieuwde clubhuis.

Het diner wordt verzorgd door Dames 1. Je krijgt een 5-gangen diner en live muziek. Ook voor vegetariërs wordt gezorgd. Deze feestelijke avond wil je toch niet missen?

 

Schrijf je in via een mailtje naar [email protected], waarin je je naam vermeld en met hoeveel personen je komt. Voorkeur voor het vegetarische menu, vermeld dat dan ook. De kosten; €30,- per persoon. Dit kun je overmaken naar NL86 INGB 0001 3701 49 t.n.v. ED van Eijk. Vermeld bij de omschrijving van betaalopdracht je naam. Zodra wij het geld hebben ontvangen is de inschrijving compleet en ontvang je een bevestiging via de mail. Aanmelden kan tot en met uiterlijk 7 februari.

 

De opbrengst van deze avond wordt gebruikt voor een optimale voorbereiding op de tweede seizoenshelft van Dames 1. Denk aan de wekelijkse video-analyses, conditietrainingen, fitheidtesten, teambuilding en een trainingskamp. 

 

Mocht je niet uitkomen met vervoer, vermeld dit dan bij de aanmelding. Een taxiservice naar Bussum of Hilversum kost €15,- (4 personen). Voor overige vragen zijn wij bereikbaar via bovenstaand mailadres. 

Datum: 10 februari

Thema: feestelijk

Prijs: €30,- p.p. (excl. Drankjes)

Inloop met welkomstdrankje: 17:30-18:00

 

Liefs, Dames 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren