Junioren

Teamindeling 1ste teams Seizoen 2019-2020

11-6-2019
Beste spelers en ouders van de jeugdteams,

Zoals is vermeld worden de 1ste teams vandaag in de beschermde omgeving (onder het kopje documenten) op de website vermeld, zodat deze teams alweer kunnen starten met de voorbereiding voor komend seizoen.Het voorbereidingsprogramma wordt door de trainer/coach naar de spelers gestuurd.  

Overigens zal gedurende de voorbereiding er bij een aantal teams een naselectie gehouden worden. 
De trainer/coach heeft bij de naselectie tot maximaal aan de zomerstop de ruimte om het team samen te stellen, uiteraard kan dit moment ook eerder zijn. De betreffende spelers krijgen dit persoonlijk toegelicht vanuit de trainer/coach.

Het samenstellen van de prestatieteams is een uitvoerig en zorgvuldig traject geweest. Zo wordt er informatie opgehaald bij de trainer/coach, worden de beoordelingsformulieren bekeken/verwerkt en zetten we selectietrainingen in waarbij er door meerdere selecteurs naar de spelers wordt gekeken. Aan de hand van deze informatie wordt er door de trainer/coach in samenspraak met het Sport Technisch Kader uiteindelijk keuzes gemaakt.
Mocht je aan de hand van de teamindeling nog vragen of opmerkingen hebben dan heeft het de voorkeur om niet direct te reageren maar eerst de totale teamindeling af te wachten, mocht er dan toch een vraag zijn, kan je deze via de mail richten aan:

Prestatieteams Jongens: Cindy Kniep  e-mail: [email protected]
Prestatieteams Meisjes: Floris Meewis e-mail: [email protected] 

Alvast een goede start voor het nieuwe seizoen toegewenst!

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren