Algemeen

Technisch Kader vernieuwd

18-6-2019

Het huidige seizoen is op zijn einde, maar op de achtergrond zijn we druk bezig geweest om het Technisch Kader voor volgend seizoen in te vullen en te versterken.

Na een jaar bij ‘t Spandersbosch heeft Floris Meewis besloten per 31 juli te stoppen als Technisch Directeur. Zijn keuze is goeddeels ingegeven door het feit dat zijn carrière buiten het hockey een andere richting heeft genomen. Floris wil meer hobby-matig bij hockey betrokken blijven.

Komend seizoen gaat Hien The de rol van Technisch Directeur op zich nemen. Hij start op 1 september. Hien is een oude bekende en heeft deze rol 5 jaar vervuld bij onze vereniging. Hij zal de organisatie naadloos op kunnen pakken.

Hien zal daarin ondersteund worden door een sterk Sport Technisch Kader:

·       Technisch Directeur: Hien The

·       STK Top Meisjes: Menno van der Veen

·       STK Top Jongens: Annigje de Jonge

·       STK Breedtesport: Cindy Kniep

·       STK Jongste Jeugd Meisjes: Vincent van der Burgt

·       STK Jongste Jeugd Jongens: Remco van der Schans

·       STK Keepers: Iris Huisman

Bij deze willen we Floris bedanken voor zijn inzet afgelopen jaar, en Hien met het nieuwe team veel succes wensen.

Een nieuw gezicht op ’t Spandersbosch is Menno van der Veen. Menno gaat meisjes B1 coachen en wordt de technisch verantwoordelijke man voor de top meisjeslijn. Dat betekent dat hij alle 1ste lijnteams bij de meisjes minstens één keer per week gaat trainen. Bij de C en D-jeugd worden daar ook de tweede teams dichter bij betrokken. Menno was afgelopen 16 jaar Jeugd Manager bij het Amstelveense HIC en laat daar een prachtige en bloeiende jeugdafdeling achter.

Daarnaast gaan enkele bekende gezichten op nieuwe stoelen plaatsnemen. Thom Fokker wordt hoofdcoach van Heren 1. Thom was afgelopen seizoen assistent trainer/coach bij Dames 1. Hien The gaat hem bij de Heren assisteren.

Wouter van Voorst gaat door als hoofdcoach van Dames 1, Arno Ramakers wordt daar assistent. Arno is nieuw op ’t Spandersbosch, maar heeft zijn sporen in de hockeywereld meer dan verdiend, onder andere als hoofdcoach van Pinoké Dames 1 en als assistent bij Kampong Dames 1. Recentelijk was hij hoofdcoach bij HMHC.

We nemen deze zomer na jaren trouwe dienst afscheid van trainer Henri van Gool. Hij gaat verhuizen. 

De coaching van de 1ste lijnteams wordt als volgt ingevuld:

MA1 Vincent van de Burgt

MB1 Menno van der Veen

MC1 Elbert Giskes

MD1 Cindy Kniep

JA1 bijna rond

JB1 Sander Mars

JC1 Iris Huisman

JD1 Remco van der Schans

'Met deze bezetting van het Sport Technisch Kader en het trainerskorps denken we alles in huis te hebben om aan onze ambities te voldoen. We hebben een jeugdopleiding, zowel voor top als breedte, die zich kan meten met de besten in het district. We blijven er op gericht om onze positie in de Top 10 van het district vast te houden.' Aldus het bestuur.

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren