Algemeen

Ouder kind toernooi en nieuwjaarsborrel in verrückter Après-Ski sferen

Nieuws afbeelding 18-11-2019

Het is traditie; de tweede zaterdag in januari het ouder kind toernooi én het nieuwe hockeyjaar inluiden met een lekker glas en een goed gevuld bord. 11 januari is het weer zover! 

Dit jaar doen we er nog een schepje boven op met verrückter Après-Ski sferen. Denk jaren ’70 skipakken, schnaps & Jägermeister, Après-Ski, kampvuren en marshmellows.

’s Middags van 15.00 tot ongeveer 16.30 uur kun je hockeyen met je Funkey, Boschkabouter, F-je, 6- en of 8-tallers en als die mee willen doen ook nog hun grote(re) broertjes of zusjes. Allemaal onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe leuker Spabo’. 

Je mag je opgeven met je gezin, maar ook met vrienden/clubgenoten en hun kinderen. Wij zetten vanaf 20 november achter de inlog van de kinderen (of van jouzelf natuurlijk) een event klaar ‘ouder kind 11 januari’. Daar kun je je aanmelden en bij de opmerkingen neerzetten met wie je inschrijft en eventueel speciale verzoeken (‘samen met jetje en cato uit de M6E5 bijvoorbeeld). Wij maken de teams en een leuk wedstrijdprogramma. Dat komt op 8 januari op de site.

Na het hockeyen staat het iedereen vrij om lekker te borrelen, spelen en, voor wie durft, een danspasje te maken op de beats van de Après-Ski hut. Liefst in jaren 70 skipak of Dirndl natuurlijk😊

De kosten: € 4,50 euro per volwassene en € 3,50 per kind. Waarom? Verklappen we niet. Maar het heeft iets met jagermeister en Schnaps te maken, en niemand gaat hongerig naar huis. Opgeven en betalen kan via onderstaande link:

We hopen jullie allemaal te zien op 11 januari!

LUSTRUMFEEST SPABO 1 OKTOBER 18+

Countdown

 

 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren