Algemeen

Geen competitiehockey met Pasen

Nieuws afbeelding 17-3-2020

De afgelopen dagen kreeg de competitieleiding van de KNHB veel vragen over het inhalen van wedstrijden. Daarom stuurde de KNHB alle clubs volgende info.

Helaas is het nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer de afgelaste wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus. De situatie wijzigt per dag. Daarom zijn diverse scenario’s mogelijk. Bijvoorbeeld hervatting van de competitie na 6 april a.s. maar ook aan langer uitstel van een herstart.

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwachten wij dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. Op die manier kunnen teams zich gezamenlijk voorbereiden. 

Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal. De competitieleiders werken op dit moment diverse scenario’s uit en houden de actuele ontwikkelingen scherp in de gaten.

Eerder al vroeg de KNHB alle clubs met klem om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten.

Alle beschikbare informatie over de invloed van het coronavirus op de hockeysport lees je hier. Daar vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen over dit onderwerp. Daarnaast verwijzen we je ook graag naar het speciale dossier over het coronavirus van NOC*NSF.

Zodra er meer duidelijk is, zullen de verengingen worden geïnformeerd. Uiterlijk maandag 23 maart volgt er vanuit de KNHB weer een update.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren