Algemeen

Ook wij denken in scenario's

Nieuws afbeelding 6-4-2020
De KNHB heeft verschillende scenario's gemaakt voor hockey in de komende periode, dat doen wij ook. Stel er volgt eind april 'groen licht' dan zetten we alles op alles om direct weer op te starten en zelfs in de meivakantie aan de slag te gaan. Onze trainers zijn daarover ingeseind en standby. Uiteraard zullen er dan aangepaste schema's komen, wellicht zelfs met hockey overdag voor een zo groot mogelijke spreiding van de drukte.

Tijdens bestuursoverleg is verder besloten dat er nog geen evenementen worden afgeblazen die voor juni gepland staan. Dat zijn onder meer de Boschkabouter Slotdag, de Spabo slotBBQ, de mini Slotdag, de Funkey slotmiddag en het Super C-toernooi. De beslissing over die evenementen is vooruit geschoven.

Uiteraard is het koffiedik kijken wat de komende periode brengt. Stel er kan in juni wel op brede schaal gehockeyd worden, dan kan het ook zijn dat alle bovengenoemde evenementen sneuvelen ten faveure van competitiehockey.

Inmiddels wordt er, zoals altijd in deze periode, achter de schermen door onze commissies al gekeken naar volgend seizoen. Daarover krijgen alle jeugdleden vandaag een mail.

Bovendien is er vandaag begonnen met de vervanging van onze verlichting door LED-verlichting. Eind deze week hebben alle vier de velden nieuwe, duurzame verlichting.
 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren