Algemeen

We zijn weer helemaal in actie

Nieuws afbeelding 1-7-2020

 

 

We zijn weer helemaal open, sinds vanavond…….de businessclub en de veteranen en trimmers heropenden het clubhuis.

Vanaf vandaag (1 juli dus) zijn er veel COVID-19 beperkingen op en rond de velden opgeheven. Iedereen mag weer kijken, iedereen mag weer wedstrijdjes spelen en terras en clubhuis mogen weer gebruikt worden. Met constant één gouden regel: afstand-afstand-afstand.

In grote lijnen betekent het dat veel weer mag, mits we ons houden aan Ruttes basisregels, 1,5 meter afstand houden, vaak handen wassen, drukte vermijden en thuisblijven als je ziek bent.

Zaterdag en zondag hebben we onze eerste test; zaterdag met de slotdag voor de junioren, zondag met de slotdag voor de senioren.

Daarom nog even de hoofdlijnen:

*Tijdens de trainingen geldt de 1,5 meter regel niet. Voor 18+ geldt die regel voor en na de training en wedstrijd WEL WEER.

*Clubhuis en terras zijn open. Op de terrassen en in het clubhuis moet je zitten. Hoor je niet tot één en hetzelfde huishouden dan houd je ook op het terras 1,5 m afstand van anderen.

*Langs de velden mag je blijven staan. Aanwijzingen van de vrijwilligers moeten opgevolgd worden

*Je mag het clubhuis alleen maar door de beneden-ingang betreden. In die gang geldt (voorlopig) éénrichtingsverkeer het clubhuis in. De deuren boven (salon en bij de bar) zijn uitgangen. De middelste schuifdeur boven mag gebruikt worden als ingang voor bezoekers die al op het terras zijn.

*De stalen trappen zijn alleen om het boventerras te verlaten. Daarop mag je NIET naar boven.

*Kleedkamers en douches zijn weer open. Let op: ook in kleedkamers en douches moet de 1,5 meter afstand aangehouden worden. Daarbij wordt een beroep gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid

*Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn welkom, mits zij onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen. Volg altijd aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Verder vragen we iedereen z’n gezonde verstand te gebruiken; denk eraan dat jezelf misschien niet kwetsbaar bent (of je niet kwetsbaar voelt), maar dat kan voor clubgenoten heel anders liggen.

Veel plezier; misschien tot zaterdag of zondag en anders fijne vakantie.

Het bestuur

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren