Algemeen

Sporttest voor een goed begin

Nieuws afbeelding 7-8-2020
Beste trainers/coaches,

Wij van FysioHolland-STTC Bussum zijn druk bezig om er voor te zorgen dat de seizoenstart zo goed mogelijk verloopt voor jullie en jullie teams. 

Tijdens de voorbereiding zijn we veel op de club te vinden voor advies en vragen. We beginnen daar dinsdag 11 augustus weer mee, van 18.00 tot 20.00 uur is er dan inloopspreekuur. Dat doen we daarna iedere dinsdag. 
In augustus en september gaan we ook weer hockeyers testen!
Vorig jaar hebben mijn collega's en ik bij JD1 een aantal sporttesten afgenomen. Dit is beide partijen zo goed bevallen dat we besloten hebben dit clubbreed te trekken! 
Tijdens deze test wordt gekeken naar lenigheid, stabiliteit en behendigheid. De test is gewoon op de club! Na deze test krijgen de hockeyers een eigen schema mee voor thuis. Dit kunnen ze naast de reguliere training gedurende het seizoen doen. Zo kunnen we er voor te zorgen dat iedereen zo fit mogelijk en zonder blessures aan het nieuwe seizoen kan beginnen!

In de bijlage een flyer met de nodige informatie die jullie digitaal naar jullie spelers/speelster kunnen sturen. Ook is het mogelijk als trainer of coach jouw eigen team in te schrijven. Alle informatie staat in de flyer, maar mochten er vragen bestaan, schroom niet om mij te contacten!
Het testen voor jeugdteams is gratis en loopt via de zorgverzekeraar.

Met vriendelijke groet,

Tom van Voorst
Locatiemanager Fysioholland-STTC Bussum en Huizen
Bijlage

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren