Algemeen

Houd corona van de club!

11-8-2020
Ben jij op vakantie geweest in een land waarvoor onze overheid voor of tijdens je verblijf daar code oranje heeft afgegeven? Of ben je de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand die positief is getest op corona, blijf dan nog even lekker thuis en kom niet naar Spabo. Een training of wedstrijd missen is beter dan corona op de club!
We kunnen je niet dwingen om twee weken thuis te blijven. Maar we doen een dringend beroep op je gezonde verstand. Eén besmetting op de club kan het hele hockeyseizoen naar de knoppen helpen, niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Los nog van de mensen die je in gevaar kunt brengen. Misschien word jij niet doodziek van corona, maar je teamgenoot of een clubgenoot misschien wel.
 
‘Coronatest noch naleving van quarantaine wordt verplicht’, zei minister De Jonge vorige week. ‘Maar gebruik je gezonde verstand’. 
De Jonge en wij als club hopen op verantwoordelijkheid naar en voor elkaar. Bij twijfel dus gewoon niet komen. 
Waarom we je niet verbieden te komen? Kan gewoon niet en willen we ook niet. Dus laat je gewoon testen of blijf even thuis, tot je weet of je het wel of niet hebt.

Stay safe 
Het bestuur

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren