Algemeen

Zo blijft het leuk op de club

Nieuws afbeelding 19-8-2020 Tuurlijk, er zijn beperkingen op de club, maar er mag ook best veel wel.

*Je kunt best iets drinken (koffie, thee, limo, biertje). Clubhuis en terras zijn open. En je mag (lees moet) er nog zitten ook. Alleen wel afstand houden als je niet samen woont. Hebben we zelfs kruizen voor op alle banken gezet, zodat je zelf niet hoeft na te denken.
*Je mag gewoon kijken bij je kind. Zolang je langs het veld staat, mag je daar lekker staan. Kun je op de tribune en het terras weer lekker zitten.
*Je hoeft nu eens niet met stoelen en banken te slepen. Die hebben we allemaal voor jullie neergezet zodat het corona-proof is. Dus ga zitten en laat lekker alles zo staan.
*Je mag gewoon naar de WC. Binnen en buiten. En dan sporen we je ook nog aan vaak je handen te wassen. Hoe hygienisch is dat!
*En vrijdag hebben we voorlopig nog even geen spabohap, maar wel gewoon een bitterballetje en iets te drinken. En dan mag je alweer lekker gewoon zitten op alles dat wij hebben klaargezet.
*En omdat je toch al zoveel aan je hoofd hebt deze tijd hebben we allemaal pijlen op de grond gezet hoe je mag lopen. Hoef je daar ook niet over na te denken.

Best relaxed dus eigenlijk! Genoeg te genieten dus nog. Maar doe het veilig en denk aan die ander met wie je samen op de club bent.
 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren