Algemeen

Competitie op slot, jeugd mag blijven trainen

13-10-2020

De nieuwe coronamaatregelen die 13 oktober werden aangekondigd hebben voor onze club in ieder geval voor de komende 4 weken de volgende gevolgen:

*jeugd tot 18 jaar mag gewoon het trainingsprogramma blijven volgen dat inging toen de verbouwing van veld 3 startte. Vanaf 19 oktober worden de trainingen dus gewoon hervat, met nog steeds wel de restrictie dat er geen ouders op het park mogen komen.

*Competitiewedstrijden mogen komende vier weken niet worden gespeeld, niet door jeugd en niet door senioren. In plaats daarvan zetten we op de reguliere competitiedata -31 oktober en 7 november- op onze eigen club en met onze eigen teams voor alle junioren en jongste jeugdteams een alternatief programma in elkaar. Teams onder de 18 jaar van dezelfde club mogen onderling wel tegen elkaar oefenen.

*Helaas vervallen met onmiddellijke ingang voor de komende vier weken alle senioren- en veteranentrainingen en al hun competitiewedstrijden. Dat geldt tevens voor de Jong Seniorenteams. Voor 18+ mogen we volgens de nieuwe corona-regels geen alternatief programma in elkaar zetten, ook niet onderling. Dat betekent dat het park vooralsnog komende 4 weken gesloten is voor senioren.

*Op dit moment beraden we ons met de omliggende clubs over het wel of niet blijven vasthouden aan de zaalcompetitie. We hebben tevens contact met de KNHB en beslissen donderdagavond definitief of we wel of niet doorgaan met de zaalcompetitie. Tot die tijd gaan we als club (en als leden) geen financiële verplichtingen aan.

Mocht de KNHB en/of NOCNSF komende dagen met opties of plannen komen waardoor we hockey voor 18+ wel kunnen blijven faciliteren, dan zullen we daar uiteraard direct op inspringen.

 

 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren