Algemeen

Onderling spelen mag; maar alles wel weer wat strenger

5-11-2020 Onze onderlinge wedstrijden mogen ook volgens de nieuwe corona-maatregelen gewoon doorgaan. Wel zullen we ons aan strengere regels moeten houden dan tot nu toe het geval was en er samen op moeten toezien dat we die ook daadwerkelijk naleven. Doen we dat niet dan bestaat de kans op boetes en zelfs op 'sluiting' van de club.
*Er mogen echt nog maar twee begeleiders per team bij elkaar komen/staan. Ga dus niet met vier coaches/managers bij elkaar overleggen. 'Ellebogen geven' voor de wedstrijd doen we als teambegeleiders dus (helaas) ook even niet.
*Onderonsjes van spelleiders/scheidsrechters met twee of meer coaches vóór, tijdens of na de wedstrijden kunnen dus niet.
*Kijken van achter de velden 1 en 4 kan nog steeds, maar doe dat met maximaal twee mensen bij elkaar, klit niet samen in groepjes. Als de club op slot moet, kunnen we helemaal niets meer.
*Als je met niet gezinsleden naar de club komt, zorg dan dat je echt met maximaal twee mensen naar de club of naar huis fietst.

Deze maatregelen gelden natuurlijk ook voor met name de trainingsdagen van de jongste jeugd op woensdag- en vrijdagmiddag.

Samen kunnen we er voor zorgen dat we lang kunnen doorhockeyen.

Heel veel plezier weer.

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren