Algemeen

IM Wiek Slaghek

5-1-2021

 

In memoriam Wiek Slaghek

 

Op 24 december jl. is ons Lid van Verdienste Wiek Slaghek op 89 jarige leeftijd overleden. Als telg uit een echte Be Fair familie - vader Slaghek was één van de oprichters én voorzitter van Be Fair- was hij altijd op de club. Zijn hockey capaciteiten waren dan wel wat minder (hockey- en borrelteam Heren 6). De befaamde, zo niet beruchte "Interlands” naar het hockeytoernooi op Jersey waren altijd een succes.

Hij stond altijd klaar om coach van een team te worden en te fluiten. Zijn charisma en enthousiasme maakte van hem een goede stimulator; teams gingen voor hem door het vuur. Zijn grote, robuuste postuur maakte altijd indruk en zijn typische tred – grote stappen in zijn kaplaarzen – waren typerend voor Wiek. Als een veldheer denderde hij over het complex.

Al kennen wij de "oudjes” dan niet meer (zo goed), zij hebben de stevige wortels geplant waar wij als vereniging door bloeien. En gelukkig is dat nog steeds de spirit die onze club gezond en levendig houdt. Het maakt dan niet uit of het 50/60 jaar geleden was of nu. Clubliefde maakt het huidige ‘t Spandersbosch dan ook zo uniek als familie vereniging.

Wij wensen zijn familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Maarten Somer

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren