Algemeen

Samenwerking 't Spandersbosch & JongSelect

28-7-2021

't Spandersbosch en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: [email protected] [email protected] is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio.

Wat is [email protected]?

[email protected] is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt [email protected] de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen. 

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag. 

Hoe werkt @Work?

Via de website of de app van 't Spandersbosch kun jij de pagina van [email protected] bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature. De opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek.

https://jongselect.nl/at-work/spandersbosch

Extra sponsorinkomsten

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via spandersbosch@Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt ook onze club hier nog eens mee!

 

 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren