Algemeen

Vrolijke berichten

Nieuws afbeelding 29-11-2021

Op de drempel van de winterstop kwam er nog een aantal vrolijke berichten binnen op de redactieburelen. Daar kunnen we lekker de winter mee in.

Jaap de Ruiter krijgt de René van Hattum Trofee

De René van Hattum Trofee gaat eens in de vijf jaar naar een allesdoener, initiatiefnemer, veelverstouwer, kortom, iemand die zich met tomeloze passie en energie inzet voor onze club. De vorige ontvanger, René van Hattum zelf, reikte hem uit aan Jaap de Ruiter. Jaap is al 20 jaar betrokken bij ’t Spandersbosch; je treft ‘m op alle mogelijke tijdstippen en met een grote glimlach aan achter de bar. Gefeliciteerd Jaap!

Dames 1 verslaat koploper Reigers

Bericht van de teammanager van Dames 1: "One team, one mission! Afgelopen zondag moest het gebeuren, een revanche op ons eigen spel van vorige week. Een wedstrijd als David tegen Goliath, deze zondag zou het gaan gebeuren.

Alle ingrediënten waren er: 5 wissels, koud en guur weer, de wil om te winnen, scherpte vanaf het begin, samenwerking, positieve ondersteuning, en niet te vergeten: voldoende Dextro!

Het bleek de juist mix: vanaf het begin volle bak erop. En dat werd al snel beloond: 1-0. Daarna even een wat moeilijkere fase en toch bleef de spirit goed. Door een kleine onoplettendheid en snelle counter: 1-1. Maar de dames lieten de kop niet hangen. Door de tomeloze inzet en een prachtige wisselbeurt maakten we de 2-1, de bal rolde tergend langzaam het doel in en de keeper had het nakijken. En daarmee bleek maar eens te meer: doelpunten hoeven niet mooi te zijn, ze tellen gewoon!

Lange tijd bleef de 2-1 op het bord staan. Bijna werd het 2-2 uit een hachelijke situatie voor het doel van Spabo, maar met een fantastische snoekduik voorkwam de verdediging dat de bal de doellijn passeerde. Een heldendaad! Niet veel later viel de 3-1 en leek de wedstrijd gespeeld, maar niets was minder waar. Het bleef spannend tot de laatste minuut, zeker toen Reigers nog 3-2 scoorden uit een strafcorner. Sommige dames op de bank durfden niet meer te kijken naar de slotseconden, maar de wedstrijd werd cool en professioneel uitgespeeld. Dit is een prachtige opsteker en zo gaan de Dames met een goed gevoel de winterstop in. Dit belooft wat voor het voorjaar!”

Heren 1 komt 10 punten los

Even aannemend dat het scorebord aan stond, noteerde Heren 1 tegen Maarssen een indrukwekkende 9-1. Het was lekker weer en er werd superlekker gespeeld. Cris wist van de weeromstuit een hattrick te scoren met drie strafballen en de nummers 2 en 3 van de poule speelden gelijk tegen elkaar. Lekker dan, we staan mooi 10 punten los!

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren