Algemeen

Trainen / spelen tot en met 14 januari

20-12-2021

Nu de zalen niet beschikbaar zijn tot en met 14 januari gaan we deels weer het veld op. Voor de komende periode houdt dit het volgende in:

-        De trainingen die op het balken-veld stonden gaan deze week tot en met 23 december gewoon door. Deze trainingen zullen ook in de week van 9 tot en met 14 januari op het balkenveld op veld 1 plaats vinden. Deze week zullen we elke dag rond 13.00 uur kijken of de velden bespeelbaar zijn in verband met eventuele winterse omstandigheden. Aangezien veel scholen overgaan naar online les zullen we overdag geen extra trainingen inplannen.

-         Het zaalprogramma van 30 december en 3 en 5 januari zal plaats vinden op het balkenveld op veld 1 en voor 8 en 9 januari is een schema gemaakt op hetzelfde veld. Voor 4 januari AB zijn niet genoeg aanmeldingen, dit gaat niet door. JA1 traint wel die dag om 15.30. Het schema zal vanaf morgen zichtbaar zijn in de app en op de site als oefenwedstrijd. 

-       Voor iedereen die wil trainen met zijn/haar team (zowel zaal als veld-teams) op balkenveld of gewoon veld kun je een tijdslot aanvragen via [email protected]. We hopen dat we per 15 januari weer de zaal in kunnen en de competitie en trainingen hervat kunnen worden. Dit natuurlijk in afwachting van verdere ontwikkelingen. 

Iedereen die op de club gaat komen; clubhuis, kleedkamers en toiletten binnen zijn gesloten. Alleen de toiletten buiten onder het clubhuis zijn open. 

Voor nu alvast hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. 

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren