Algemeen

Jaaropening & ouderkindtoernooi op bijzondere 5 maart

Nieuws afbeelding 19-2-2022

Of je nou aan het skiën bent en daar je mail of deze app leest, of je bent gewoon lekker thuis; je kunt je vanaf nu inschrijven voor het ouderkindtoernooi op 5 maart.

Het ouderkindtoernooi is de traditionele omlijsting van onze jaaropening, die dit jaar -iedereen kent de reden- ‘wat’ later plaatsvindt dan gewoonlijk.

De jaaropening is ditmaal een bijzondere: 5 maart wordt het startsignaal gegeven van ons jubileumjaar; 100 jaar hockey op Crailoo, eerst onder de vlaggen van Be-Fair en Kameleon en nu natuurlijk ’t Spandersbosch.

Dat doen we dus met het ouderkindtoernooi, maar ook met de traditionele door de club aangeboden maaltijd én een tombola met mooie prijzen.
En als je toch je agenda bij de hand hebt: 25 juni feestdag op de club, 26 juni reünie en 1 oktober een groots lustrumfeest. Vanaf 5 maart gaan er ook lustrumartikelen in de verkoop en wordt het jubileumlogo onthuld.

Inschrijven voor het ouderkindtoernooi op 5 maart van 15.00 tot 17.00 uur doe je via [email protected]. Geef alle namen op van iedereen die meedoet.

Aanmelden voor de ‘openingsmaaltijd’ op 5 maart (kan ook zonder mee te doen aan het ouderkindtoernooi) doe je ook via [email protected]

 

 
 
 

Activiteiten kalender

Nog geen agenda punten.

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren